Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj pozemok - Krupina, časť Starý Háj

Interné ID: 7811577
Ulica: Starý Háj
Obec: Krupina
Okres: Krupina
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba
55 000 €

Popis nehnuteľnosti

Red Hill Real ponúka exkluzívne na predaj slnečný pozemok v tichej časti pod horou v katastrálnom území Krupina, časť Starý Háj. Z pozemku je krásny panoramatický výhľad na mesto Krupina a okolitú prírodu.

POZEMOK: Rozloha pozemku je 5858m2, pozemok je mierne svahovitý, nachádza sa v extraviláne a je vhodný na výstavbu rekreačnej chaty s možnosťou celoročného využitia. Ku pozemku vedie asfaltová a z časti spevnená príjazdová cesta. Na pozemku sa nachádzajú viaceré ovocné stromy, z ktorých najvzácnejší je jedlý gaštan. Okrem toho sa tiež na pozemku nachádza malá vinica.

LOKALITA: Predávaná nehnuteľnosť má vynikajúcu polohu z pohľadu dostupnosti do mesta Krupina, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Lokalita, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza ponúka mnoho spôsobov rekreačného využitia v lete aj v zime. Je to pokojné miesto na oddych pre záhradkárov a chatárov.

IS: K dispozícií sú všetky dostupné inžinierske siete. Elektrina sa nachádza na pozemku, pitná voda je riešená prípojkou na mestský vodovod tiež umiestnený na pozemku, príjazdová cesta – spevnená, asfaltová - mestská komunikácia

Realitná kancelária RED HILL REAL je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
5858 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti