Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom Devičie - na predaj

Interné ID: 7811560
Ulica: Devičie
Obec: Devičie
Okres: Krupina
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
105 000 €

Popis nehnuteľnosti

Red Hill Real ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom a vedľajšie stavby v centre obce Devičie. Vzhľadom k svojej lokalite a veľkosťou zastavenej plochy je nehnuteľnosť výbornou investičnou príležitosťou pre výstavbu rodinných domov.

DOM: Rodinný dom je v pôvodnom stave a má jedno nadzemné podlažie. Dom je murovaný s drevenými oknami. Obytná plocha domu je 258 m2. Zastavaná plocha pozemku je 1347 m2. Celková plocha pozemku ju 2467 m2.

DISPOZÍCIA: Hlavným vchodom vstupujeme cez predsieň do chodby, kde po ľavej strane nájdeme veľkú kuchyňu. Ďalej nájdeme kúpeľňu a špajzu. Po pravej strane sa nachádza obývačka cez, ktorú sa dostaneme do spálne.
Za obytnou časťou sa nachádza pracovná časť domu, kde nájdeme sklad a komoru.

IS: Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu, vodovod je napojený na vlastnú studňu, možnosť pripojenia na obecný vodovod.

VEDĽAJŠIE STAVBY: Súčasťou nehnuteľnosti sú dve vedľajšie stavby. Letná kuchyňa a samostatná hospodárska budova.

LOKALITA: Nehnuteľnosti sú postavené v centre obce Devičie, vzdialené len 7 km od mesta Krupina, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Realitná kancelária RED HILL REAL je členom realitnej únie SR a riadi sa jej realitným kódexom. Uvedená cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhrada základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
258 m2
Plocha pozemku:
2467 m2
Zastavaná plocha:
1347 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti