Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný Dom - Horný Badín na predaj

Interné ID: 7811528
Ulica: Horný Badín 49
Obec: Horný Badín
Okres: Krupina
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
89 000 €

Popis nehnuteľnosti

RED HILL REAL ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom a jeho vedľajšie stavby v centre dediny Horný Badín. Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, kde majitelia urobili novú strechu a prípravu podkrovia na obytnú časť. Pozemok prislúchajúci k nehnuteľnosti s tak veľkou rozlohou je možné rozdeliť a samostatne predať ako stavebný pozemok.

DOM: Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou a má jedno nadzemné podlažie + podkrovie. Zadná časť domu slúžiaca ako komora je pôvodná kamenná stavba. Dom je murovaný s drevenými oknami okrem prednej izby, kde bolo vymenené nové plastové okno Obytná plocha domu spolu s podkrovím je 270m2.

DISPOZÍCIA: Hlavným vchodom vstupujeme cez predsieň do chodby. Po pravej strane sa nachádza špajza a WC, po ľavej strane je kuchyňa,komora a jedna izba, na konci chodby sú dve menšie izby a jedna veľká izba. V podkroví je príprava na celú jednu bytovú jednotku so samostatným vchodom.

IS: Nehnuteľnosti sú napojené na elektrinu a obecný vodovod, na pozemku sa nachádza studňa, odpad je riešený žumpou.

VEDĽAJŠIE STAVBY: Súčasťou nehnuteľnosti sú viaceré vedľajšie stavby. Samostatný domček podpivničený o rozlohe 45m2 s izbou na poschodí. Maštaľ a murovaná garáž.

LOKALITA: Nehnuteľnosti sú postavené v centre dediny Horný Badín, len 15km od mesta Krupina, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Realitná kancelária RED HILL REAL je členom realitnej únie SR a riadi sa jej realitným kodexom. Uvedená cena je konečná, zahrňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
277 m2
Plocha pozemku:
3847 m2
Zastavaná plocha:
809 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti