Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Usadlosť s veľkým pozemkom Krupina časť Kopanice - na predaj

Interné ID: 7811538
Ulica: Kopanice
Obec: Krupina
Okres: Krupina
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
231 000 €

Popis nehnuteľnosti

RED HILL REAL ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom s garážou na samote pri lese. Súčasťou domu je hospodárska budova a altánok s grilom . Dom sa nachádza v krásnom a tichom prostredí a spolu s pozemkom o rozlohe 1,5ha je celý oplotený.

DOM: Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a má jedno nadzemné podlažie + príprava na podkrovie. Dom je kamenný s drevenými eurooknami (trojsklo). Kúrenie je zabezpečené kachľovou pecou a samostatnými pieckami v každej izbe. Dom má zabudované poplašné aj požiarne zariadenie. Obytná plocha domu spolu s podkrovím je 255m2.

DISPOZÍCIA: Hlavným vchodom vstupujeme do predsiene. Po pravej strane sa nachádza obývacia izba a kuchyňa s jedálňou. Vpredu je kúpeľňa a po ľavej strane je izba. V zadnej časti domu sa nachádza druhá bytová jednotka s kúpeľnou.

IS: Nehnuteľnosti sú napojené na elektrinu, na pozemku sa nachádzajú tri studne, dve sú vrtané a napojené na nehnuteľnosť, odpad je riešený žumpou.

VEDĽAJŠIE STAVBY: Súčasťou nehnuteľnosti sú vedľajšie stavby. Samostatná budova, ktorá je využitá ako dreváreň, môže byť prerobená na hosťovský dom s podkrovím. Murovaný altánok s grilom a posedením len doplňa atmosféru miesta pre odych.

LOKALITA: Nehnuteľnosť je postavená v časťi Kopanice, len 5km od mesta Krupina, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Realitná kancelária RED HILL REAL je členom realitnej únie SR a riadi sa jej realitným kodexom. Uvedená cena je konečná, zahrňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
385 m2
Plocha pozemku:
15160 m2
Zastavaná plocha:
755 m2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa
Krb:
áno
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
nie
Internet:
áno - iné pripojenie
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti