Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt Považská Bystrica

Ulica: Rozkvet
Obec: Považská Bystrica
Okres: Považská Bystrica
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
135 000 €
možná dohoda

Popis nehnuteľnosti

RED HILL REAL ponúka exkluzívne na predaj slnečný, čiastočne zrekonštruovaný 3 izbový  byt v Považskej Bystrici na sídlisku Rozkvet.

BYT: Byt má výmeru 72 m2, nachádza sa na 1 .poschodí v 8. poschodovom bytovom dome s výťahom. Byt je priechodný čo poskytuje výhľad z oboch strán bytového domu. Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, obývacej izby spojenej veľkým otvorom s chodbou, detskej izby, spálne, kuchyne so zaskleným balkónom, kúpeľne a samostatného WC. Byt prešiel pred časom čiastočnou rekonštrukciou, v roku 2010 bola vykonaná čiastočná výmena elektroinštalácie / kuchyňa, kúpeľňa, WC /, boli vymenené okná za plastové, nové plávajúce podlahy. V roku 2016 boli vymenené všetky interiérové dvere + bezpečnostné, vchodové. Detská izba je riešená vstavaným nábytkom na mieru, rovnako ako aj v chodbe a v spálni. Zaujímavosťou tohto bytu je aj skrytý, úložný priestor vytvorený v strope na chodbe. K bytu prislúcha aj pivnica. Byt bude voľný cca od 01.12.2024.


LOKALITA: Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú základné školy, obchody, lekári, detské ihriská, Pizzeria. Dostatočná plocha parkovacích miest.


Realitná kancelária Red Hill Real je členom realitnej únie SR a riadi sa jej realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
72 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2016
Počet poschodí od prízemia vyššie:
8
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Poschodie:
1
Celková plocha:
72 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti