Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA! Dva Rodinné domy, hospodárska budova, tufová pivnica a samostatný pozemok - Slatina na predaj

Interné ID: 7811566
Ulica: Slatina 39
Obec: Slatina
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
69 000 €

Popis nehnuteľnosti

RED HILL REAL ponúka exkluzívne na predaj dva rodinné domy, hospodársku budovu, garáž, samostatnú tufovú pivnicu s pozemkom a samostatnú parcelu so stavbou o rozlohe 587m2, len niekoľko metrov od nehnuteľnosti. Nehnuteľnosti sa nachádzajú v malebnej obci Slatina, neďaleko vyhľadávaného kúpeľného mesta Dudince.

DOM: 5 izbový Rodinný dom bol pôvodne postavený v roku 1916. V roku 1985 bola urobená modernizácia nadzemného podlažia a v roku 2003 prístavba nadzemného podlažia a nadstavba podkrovného podlažia. Dom je postavený na pozemku s miernym južným sklonom do 25 percent. V rámci rekonštrukcie boli osadené plastové okná, nový dotykový bojler, expanzné nádoby, čiastočne položené podlahy, osadené wc, vaňa. V jedálni sa nachádza ručne robený jedálenský stôl z masívu. Dom je zateplený a strecha má nové trámy a latovanie. Stropy na prízemí majú zachované krásne drevené trámy. V dome je zavedený kamerový systém a požiarny alarm. Obytná plocha o rozlohe 210 m2.

DISPOZÍCIA: Hlavným vchodom vstupujeme do predsiene, kde po ľavej strane nájdeme samostatnú obývačku. Po pravej strane nájdeme kuchyňu s jedálňou a špajzou. Ďalej prejdeme po schodisku na podkrovie, kde nájdeme 2 veľké obytné miestnosti s balkónom a jednu veľkú samostatnú izbu so šatníkom.

DOM: nehnuteľnosť sa využíva ako garáž/dielňa. Nachádzajú sa tu dve veľké miestnosti o rozlohe 93m2. Je to pôvodná stavba s peknými historickými klenbami a šanbránami, vo vnútri drevené trámy na strope.

VEDĽAJŠIE STAVBY: Súčasťou nehnuteľnosti sú viaceré vedľajšie stavby. Samostatná hospodárska budova o rozlohe 43 m2 v zachovalom stave, tufová pivnica o rozlohe 13m2 so samostatným pozemkom o rozlohe 384m2 a samostatná parcela s budovou o rozlohe 587m2 vhodná na výstavbu chaty alebo pivnice.

Pri dome sa nachádza veľká záhrada s viacerými ovocnými stromami (hrušky, slivky, jablone, marhule, čerešne..) a viničom, okrem toho je tu skleník z oceľovej konštrukcie a sklenených tabúľ.

IS: Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu, plyn, vlastná studňa. V studni je nové čerpadlo a zavedená filtrácia na čistenie vody. Odpad je riešený obecnou kanalizáciou.

Nehnuteľnosti sa nachádzajú v obci Slatina necelých 7 km od kúpeľného mesta Dudince a necelých 15 km od mesta Šahy. Mesto Dudince poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, obchody, banky. Je to vyhľadávané kúpeľné mesto s viacerými hotelmi a reštauráciami.

Realitná kancelária RED HILL REAL je členom realitnej únie SR a riadi sa jej realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
210 m2
Plocha pozemku:
3771 m2
Zastavaná plocha:
1169 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti